dimecres, 17 de febrer del 2016

Comiat Lluís


Lamentablement, el grup Norai, us vol comunicar que ens ha deixat en Lluís Requena i García, després d’una malaltia curta però molt greu.

En Lluís tenia passió per la música, sobretot per les havaneres i per cantar en un grup. Això ho va fer possible formant part d’un conjunt de música moderna amb una colla d’amics a la seva joventut i més tard, cantant havaneres en el grup Norai.

Treballar amb en Lluís era engrescador; alternant la disciplina amb l’optimisme i bon humor. Li agradava la feina ben feta i emprava tots els seus esforços per aconseguir les fites i objectius proposats. Els anys que hem compartit han estat plens d’il·lusió i alegria. Ha estat molt el temps de convivència amb ell: assajos, trasllats, trajectes, sopars, converses, tries de repertori... La seva actitud sempre ha estat afable i predisposada a la col·laboració i ajut, fent-se estimar per tots nosaltres i deixant-nos gaudir de la seva companyia encantadora.

Tots aquests moments seran difícils d’oblidar i el trobarem a faltar molt. El seu record inesborrable ens acompanyarà sempre. Ara està fora de la nostra vida però mai ho estarà del nostre pensament.

Els que el vàrem  conèixer i tractar hem volgut fer-vos-ho saber perquè el tingueu en el record.