dimecres, 17 de febrer del 2016

Comiat Lluís


Lamentablement, el grup Norai, us vol comunicar que ens ha deixat en Lluís Requena i García, després d’una malaltia curta però molt greu.

En Lluís tenia passió per la música, sobretot per les havaneres i per cantar en un grup. Això ho va fer possible formant part d’un conjunt de música moderna amb una colla d’amics a la seva joventut i més tard, cantant havaneres en el grup Norai.

Treballar amb en Lluís era engrescador; alternant la disciplina amb l’optimisme i bon humor. Li agradava la feina ben feta i emprava tots els seus esforços per aconseguir les fites i objectius proposats. Els anys que hem compartit han estat plens d’il·lusió i alegria. Ha estat molt el temps de convivència amb ell: assajos, trasllats, trajectes, sopars, converses, tries de repertori... La seva actitud sempre ha estat afable i predisposada a la col·laboració i ajut, fent-se estimar per tots nosaltres i deixant-nos gaudir de la seva companyia encantadora.

Tots aquests moments seran difícils d’oblidar i el trobarem a faltar molt. El seu record inesborrable ens acompanyarà sempre. Ara està fora de la nostra vida però mai ho estarà del nostre pensament.

Els que el vàrem  conèixer i tractar hem volgut fer-vos-ho saber perquè el tingueu en el record.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Acabo de saber que el Lluís, us ha deixat. Feu un brindis per ell i per la vida. Us vaig conèixer aquest estiu a Molló, em va agradar tant que amb les amigues vam decidir anar a Setcases a veure el concert, no va poder ser pel canvi d'horari però vam tenir l'oportunitat de parlar mentre muntàveu l'esceneri. De veritat que ho he sentit, se'l veia ple de vitalitat. Ànims i una forta abraçada a tota la família.