divendres, 8 de gener del 2016

Vetllada al restaurant La Selvatana de Palamós.


Tot i que això no vol dir que ja hagi començat la temporada, s’ha començat l’any amb un sopar concert al restaurant “La Selvatana”.


Cantar a “La Selvatana” sempre és un goig perquè s’hi menja molt bé. Bàsicament la cuina està feta del millor peix de mercat de Palamós i a més, l’audiència va a aquests sopars per gaudir també de l’ambient de l’havanera.



El grup Norai va oferir un repertori totalment renovat que serà una bona part del concert que s’oferirà aquesta nova temporada. Es tracte de peces recuperades que feia temps que Norai no cantava com: “El meu secret”,  dues peces de poesia pura: “Niu d’amor”  i “Vestida de nit”, tres molt clàssiques: “La balada d’en Lucas” i “La Gavina”  i  “Barri antic“ i una de tot sentiment: “Tornada a Menorca”.  També un recull de peces totalment noves per a Norai com són: l’havanera còmica: “Arri Pauleta”, una d’inèdita: “El soldat de Cuba”  i la coneguda: “Torrevieja”.

També es va interpretar la conegudíssima havanera “La Gavina” del mestres Sirés, cantada per l’anterior guitarrista Lourdes Valls igual que havia fet en tantes edicions passades.



Per acabar el grup Norai va cantar: “La bella Lola”, “El meu avi” i “Som tres xicots”. A més, i a causa de les sol·licituds del públic, s’hi van afegir: “Lola la tavernera”, “El canó de Palamós” i “La paloma”.







































El públic va cantar les més conegudes i es va mostrar molt satisfet de la vetllada. Per finalitzar es va interpretar “Mulatada” que havia estat sol·licitada per l’Emili de la Selvatana, ja que és una de les seves preferides.



Al restaurant “La Selvatana” s’hi respira un ambient d’havaneres molt atent  i interessant, amb molt bones vetllades, com la d’aquest divendres vuit de gener.