dissabte, 8 d’agost del 2015

Diada de l’Associació de la Gent Gran a Puigverd de Lleida.


Tot anant cap a les terres de Lleida ja es va començar a trobar pluja forta al començar l’Eix Transversal en el seu pas pel Montseny. Tot el camí plovent amb més o menys intensitat fins arribar pràcticament a Cervera.
A causa de la pluja, ja en arribar, ens van comentar que havien decidit traslladar el sopar-concert al pavelló, que també fa les funcions de teatre ja que disposa d’un escenari prou ample.


El muntatge del so i la prova de veus es va fer amb la preparació de les taules pel sopar dels associats. En total eren al voltant de dues-centes persones.


El plat principal del sopar va ser “Conill amb cargols”.  Realment exquisit! Ja en arribar la cassola, l’olor ja prometia que s’estava davant d’un bon cuinat.
El concert es va iniciar a les postres del sopar. El grup Norai va oferir el concert d’aquesta temporada ressaltant l’acollida per part del públic de “La barca abandonada”, “Mulatada”, “Cala Montgó” i “Mare vull ser pescador”. Molts bravos i forts aplaudiments mostraven la satisfacció del públic. Molt ben acollides van ser també les d’arreu :“Mingulay boat song” i “Molly Malone”.


Al final de tot encara es van demanar més cançons i per tancar la vetllada es va oferir l’ havanera “Menorca” i el valset mariner “La xalana”.





Un sopar exquisit i un molt bon concert amb moltes felicitacions per part del públic en acabar la vetllada.