diumenge, 12 de juliol del 2015

A la Festa Major del barri de la Creu de Barberà de Sabadell.


El proppassat 12 de juliol el grup Norai va cantar a la Festa Major del barri de la Creu de Barberà de Sabadell. Ja en arribar es veia tot el carrer amb les paradetes típiques de fira, així com tots els carrers i la plaça engalanats.




Com sempre, en arribar, es va fer la prova de veus per deixar el so a punt del concert. Ja en aquest moment, tot i que encara no estaven col·locades les cadires,  ja hi havia molt de públic a la plaça. I la cançó “Salió de Jamaica” , que sempre es fa servir per aquesta prova,  ja va ser aplaudida generosament.




Després de sopar el grup Norai va anar cap a l’escenari per iniciar el concert puntualment. Va començar amb el divertit valset-mariner “La xalana” , per anar encarant cançons com “La Paloma” , que va ser molt aplaudida i  cantada per la majoria de l’audiència.
Es notava que el públic gaudia d’un concert al seu gust ja que al finalitzar les cançons s’escoltaven diferents “bravos”  a diferents llocs de l’audiència. Van agradar molt: “Lola la tavernera”, “Bitxintxo”, “Mingulay boat song”, “La barca abandonada”  i sobretot “La bella Lola”  i “El meu avi”.




En acabar el concert d’havaneres ja hi havia el grup “Les bruixes del nord”  que era l’encarregat de tancar la festa amb trons i petards.