diumenge, 21 de setembre del 2014

La Fira d’Artesans a Mollet del Vallès.



La Fira d’Artesans de Mollet ha complert 31 edicions, Es tracta d’una fira on s’hi  exposen i venen productes artesans. A més és una fira consolidada a través dels anys i amb una molt bona gestió de l’Associació de Veïns que l’organitza.
Durant tot el cap de setmana és visitada per una gran quantitat de gent que, tot passejant, va descobrint diferents parades on es poden veure productes artesans com: vitralls, patchwork, puntes de coixí... a més d’altres de producció artesana com: embotits, formatges, melmelades, herbes remeieres,....
A més durant tots tres dies hi ha una agenda atapeïda d’actes com: rumba, sardanes, ball a càrrec de la Casa d’Aragó i també la cantada d’ havaneres que clou la Fira.

Per el grup Norai cantar a Mollet és molt agradable ja que el baríton hi va néixer quan encara era un poble i hi va viure fins just després de casar-se, quan ja s’havia convertit en una ciutat. El coneix molta gent i és com cantar a casa. Hi ha empatia entre l’escenari i la gent que escolta el concert. Hi ha records de la infantesa quan es canta “La barca xica”, i altres anècdotes amb “La capitana”,....o quan es dedica La Rosa dels vents” a la Rosa de can Pepe.


Igual que cada any, el cremat, repartit a la mitja part, va ser molt bo.  També el president de l’Associació, el senyor Turégano, va parlar de l’esforç que representa durant tot  l’any enllestir tota l’organització de la Fira i també, com cada any, va lliurar al grup Norai un record de l’edició d’ enguany.



El concert va anar creixent en entusiasme, amb les finals com: “Rosina”, “Mulatada”, “El canó de Palamós”, “La bella Lola”  i “El meu avi”.



Aquesta temporada, en totes les audicions, Norai demana, cap al final del concert, la participació del públic cantant i el de Mollet ho va fer molt bé: decidit, sense por i afinat.
Tothom  va gaudir intensament del concert i a la cloenda van ploure felicitacions a tots els membres del grup.