diumenge, 6 de juliol del 2014

La diada del soci sardanista a Caldes de Malavella.

Com en altres anys passats, el grup Norai ha estat convidat a cantar havaneres en la diada del soci de l'Associació Sardanista.
La festa sempre comença amb una ballada de sardanes. Durant el temps de la ballada es va preparant l'escenari de la cantada d'havaneres amb el so i la il·luminació. Sempre hi ha temps encara per a ballar  un parell de sardanes. Aquest any, i com que la tirada d'una sardana era en parells, per acabar-ho  va sortir un “dos tresos” desconegut fins el moment. És la manera de repartir a la selvatana.

                                                                                   
Després de les sardanes,  el sopar popular i ja en les acaballes l' inici del concert d'havaneres.


Norai va oferir el concert d’aquesta temporada i van agradar molt: “Lola la tavernera” ,“Maria Lisboa” i “La barca abandonada”.  El públic va mostrar molt d’interès en les cançons marineres d'arreu. L'any passat, a Caldes, es va demanar de cantar el shanty irlandès “Molly Malone” que en aquell moment no es tenia en el repertori però aquest any ja s’ha pogut oferir, generant el lògic agraïment de la persona que l’ havia sol·licitat.

Abans d'acabar el concert, des de la sala, es van demanar dues havaneres: “La barca xica” i “El Marxant”. Després encara hi van haver més sol·licituds. La vetllada va acabar havent complagut a les demandes de tot el públic.