divendres, 27 de setembre del 2013

5è. Aniversari del grup Norai


El passat 27 de setembre el grup Norai va celebrar el seu cinquè aniversari.
La festa va ser un sopar a casa la Lourdes.
En arribar a la casa, ja hi vam trobar globus a la porta del carrer tot indicant que en aquella casa hi havia una criatura que ja tenia cinc anys.


La Lourdes ens va rebre vestida de nena petita, amb un pentinat de cuetes amb el seu llacet. Era una festa amb els nens amics seus. Per assistir a aquest sopar era imprescindible portar un xumet i un babasai (pitet).


El sopar va començar amb un aperitiu inicial, per cert gens indicat per a nens, i va continuar amb  una amanida molt completa que, tot i que en general aquests plats d’amanida verda no agraden als nens, no en va quedar gens. De segon hi havia un pollastre farcit amb prunes, panses i peres que va ser una delícia.
De postres, un pastís amb la típica espelma amb el número 5 que tots els components de Norai van apagar després de fer un desig previ. En aquest moment tothom anava amb una bata d’escola per a no tacar-se.


Un sopar temptador dels que ens porten a estar, tota la setmana, a base de bledes i espinacs.
Per acabar la vetllada, ja havent sopat, es va reviure la presentació del grup al Teatre-Auditori  Gorga fa cinc anys.
Tothom va quedar sorprès de com ha canviat el grup, tant en la interpretació, com en el ritme i també en la qualitat vocal. Ha estat el resultat d’haver treballat  molt.

Ha estat un molt bon aniversari.